Natur/ Øvrige

Forårstegn

Denne tid på året

Denne tid på året er kendetegnet ved længere og lunere dage, og vi er i godt humør. Vi får lyst til at foretage os gode ting, forbedre og forårsklargøre vores omgivelser, værdsætte hinanden og planlægge den kommende tid.

I denne weekend har vi fået skiftet efterårs-/vinterbeplantningerne på vores altan ud med fine blomster. Vi har gjort rent og ryddet op og ud. Vi har været på gåture og samlet ramsløg og skvalderkål (kommer snart indlæg om disse). Vi har planlagt og koordineret de mange aktiviteter, der typisk følger med denne årstid. Udsigten til mange timer sammen med venner og familie, og anledninger til at bruge naturen giver smil på læben.

Naturen vågner

Det er rørende hver gang jeg oplever naturen vågne op fra sit vinterhi. Jeg kan nærmest forestille mig træer, buske, blomsterløg osv. åbne øjnene, strække sig og rette sig ud. De genser hinanden og mennesker, der kommer omkring dem. Jeg håber, at de synes vi er gode væsner, selvom de tit bliver behandlet uretfærdigt.

Jeg håber, at du og dine også har haft en god weekend og har at I går en skøn tid i møde. Der er så meget at glædes over, forundres over, fascineres over. Du bestemmer selv, hvilket humør du er i, og hvordan du betragter verden.

Rigtig glædelig mandag morgen. God dag og god uge.

Kærlige hilsner fra Marie

Andre spændende indlæg

Kommentarer

Skriv gerne en besked...