Anbefales/ Ferie/ Livet og hverdagen

Feriecenter Slettestrand

Påskeferie i Nordjylland

Dette indlæg er en fortælling om lille mini-ferie i Nordjylland. Jeg kender en af sønnerne til ejerne, som jeg lærte at kende på et højskoleophold. Min mand har tidligere hjulpet på stedet til et cykelløb og bestemte, at vi skulle på et mini-ophold her i påsken. Indlægget er på ingen måde sponsoreret eller betalt af 3. part

Vi er netop kommet hjem fra en skøn mini-ferie i Slettestrand i Nordjylland. Vi boede på Feriecenter Slettestrand, og har nydt nogle dage i påskeferien med hinanden. Stedets slogan er “Storm og stilhed”, hvilket passer spot on.

Et særligt feriecenter

Feriecenteret her skiller sig ud ved ikke at tilbyde de store aktiviteter indendørs, men opfordrer til samvær og aktivitet i den storslåede natur, der danner ramme om Slettestrand. Foruden dette har jeg det familedrevne feriecenteret plads til alle, idet de henvender sig meget til handicappede feriegæster. Stor grupper af mennesker i kørestole eller familier med én, der er dårligt gående. De byder alle velkomne, og dette gør stedet ret unikt.

Aktiviteter

I løbet af vores ophold nød vi at gå ture i skove og ved Vesterhavet, være med til fælles pandekagebagning, dyrke yoga, klappe heste, bade, lege på legeplads, svede til saunagus, spise is, fællessang, læse bøger og deltage i en sanketur (læs mere om min sanketur i indlægget her).

Bæredygtig ferie

Som et led i at leve mere bæredygtigt, er det meget relevant at forholde sig til den måde man holder ferie på. Det er mest bæredygtig at blive hjemme i Danmark, og der findes så mange fantastiske steder, at jeg tvivler på, at man nogensinde bliver færdig med at udforske de forskellige egne. Et sted som Feriecenter Slettestrand forholder sig ansvarligt til anvendelse af økologiske og lokale råvarer i deres restaurant, energiforsyning på stedet, samt hvilke aktiviteter de tilbyder gæsterne.

Vi finder stedet unikt, besøgsværdigt og bæredygtigt. De varmeste anbefalinger herfra min familie.

Kærlige hilsner fra Marie

Andre spændende indlæg

1 Comment

  • Reply
    Urte-arrangement med Madsmedjen – Marie Ladefoged
    19. april 2019 at 14:09

    […] forbindelse med et ophold på Feriecenter Slettestrand (som du kan læse mere om her), deltog jeg i en guidet sanketur med efterfølgende madlavning og fællesspisning. Dette finder […]

  • Skriv gerne en besked...