Livet og hverdagen/ Øvrige

Velkommen

Mit første blogindlæg. Yay!

Jeg kan nu endelig sætte mig ned og skrive mit allerførste blogindlæg. Hvor er det dejligt og spændende at være i gang på min egen side. Jeg er rigtig glad for, at du læser med nu, og håber at du fortsat vil svinge din vej herind forbi. Jeg krydser fingre for, at du kan tage noget med dig herfra – noget nyt du har lært, en antagelse du har fået bekræftet eller nogle nye reflektioner, der er blomstret op.

Tankerne bag bloggen har været at ”udvide” mine opslag på instagram. Jeg har tit mere på hjertet end hvad jeg synes, der er plads til der, og folk er søde til at spørge efter henvisninger, links, opskrifter mv. Jeg kommer derfor til at dele mere fyldestgørende opslag her inde i mit blog-univers.

Min hensigt er ikke at gøre mig selv til en ekspert. Det er jeg ikke. Jeg ønsker kun at inspirere til en bæredygtig livsstil, og vise eksempler fra vores hverdag.

Overordnet set vægter jeg at…

-Undgå brug og køb af plastik

-Undgå madspild af nogen slags

-Undgå kemi i vores mad, ting, tøj, kropsprodukter, inventar, rengøringsartikler, planter osv. osv. osv.

-Undgå engangsprodukter

-Genbruge alt jeg kan og anskaffe mig brugte “nye” ting

-Bruge naturens spisekammer

Alt dette gør jeg for både jordens, min egen og de næste generationers skyld. Det er disse emner og perspektiver jeg vil tage udgangspunkt i her på min blog.

Fra mere til bedre

Bloggens undertitel, Fra mere til bedrebetyder, at jeg ser et stort behov for, at vi ændrer vores forbrugs- og købeadfærd fra at ville have mere og mere til at ville have bedre og bedre. Med andre ord synes jeg kraftigt, at vi må gå fra at tænke og købe kvalitet frem for kvantitet.

Vaner, normer og traditioner er meget svære og følsomme at ændre på, men vi bliver nød til det. Sammen. Jeg håber, at du er med mig 🙂

Kærlige hilser fra Marie

Andre spændende indlæg

Kommentarer

Skriv gerne en besked...